Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Ingredientes

Μαρτίου. 27, 2010. Όλα τα συστατικά των χαπιών αυτών είναι φυσικά. Κάθε συστατικό προέρχεται κατευθείαν από το φυτό του και δεν περιέχει συνθετικά ή παρασκευασμένα προϊόντα. Αυτά τα συστατικά δεν υπάρχουν στην λίστα επικινδύνων ουσιών της FDA. Θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι τα χάπια δεν περιέχουν  Yohimbe, που μπορεί να σας βλάψει.

Αποκτήςετε ζνα δωρεάν Ebook
Μόνο για ςήμερα, αποκτήςτε ζνα δωρεάν ebook για να αυξήςετε τισ ςτφςεισ με φυςικό τρόπο.

Είναι όλα τα συστατικά των χαπιών ασφαλή?

Ναι. Όπως εξηγήσαμε προηγουμένως, τα συστατικά σε αυτά τα χάπια είναι ασφαλή και είναι εγγεγραμμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Απο τι αποτελούνται τα χάπια?

Epimedium Sagittatum

Μετά από αιώνες χρήσης στην Κίνα, τώρα οι πιο σημαντικοί ιατροί σε ολόκληρο τον κόσμο συζητάνε τα αποτελέσματα του  Epimedium και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την ανδρική στύση, επαναφέρει σεξουαλική δύναμη και να βελτιώσει σεξουαλικές αισθήσεις. Επιστημονικά, το Epimedium δουλεύει έτσι που ελευθερώνει τεστοστερόνη με φυσικό τρόπο, και αυξάνει την σεξουαλική ορμή.

Αυτό το φυτό διεγείρει την λίμπιντο και τα επίπεδα της τεστοστερόνης για να παράγει μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος.

 Ginkgo Biloba

Παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική προσφέρει μεγάλο αριθμό φυσικών βάσεων εδώ και 2000 χρόνια και το  ginseng είναι ένα από αυτά που χρησιμοποιείται για να καταπολεμήσει προβλήματα στύσης στους άντρες. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το  ginseng λειτουργεί στο κεντρικό νευρικό σύστημα καθώς και στον ιστό των όρχεων.

Muira Pauma

Βελτιώνει το αναπαραγωγικό σύστημα, στρες, καρδιακό σύστημα, νευρικό σύστημα και θυρεοειδή.

Μαζί με τα συμπτώματα που καταπολεμούν ανικανότητα, το απόσπασμα από το  Miura de Pauma καταπολεμά την δυσουρία, με συμφόρηση του προστάτη σε ηλικιωμένους άντρες. Οι νεότερες κλινικές μελέτες υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα του αποστάγματος  Miura de Pauma.

Semen Cuscutae

Το Semen Cuscutae χρησιμοποιήται για να θεραπεύσει πρόωρες εκσπερματώσεις καθώς και αρρώστιες του κάτω κορμού – σημάδια που συχνά συνοδεύονται από νεφρική ανεπάρκεια, που είναι αιτία σεξουαλικής αδυναμίας. Ο Semen Cuscutae χρησιμοποιήται συνήθως για να θρέψει το σπέρμα και να δυναμώσει τα νεύρα των σεξουαλικών οργάνων. Χρησιμοποιήται για να αύξηση την αναπαραγωγικότητα σε άντρες και γυναίκες καθώς είναι γνωστό ως παραδοσιακό Κινέζικο αφροδισιακό.

Baya de Espino

Αυτες οι συνθέσεις είναι δυνατά αντιοξειδωτικα που βοηθούν την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και του οξυγόνου στην καρδιά, που μειώνει την πίεση της καρδιάς και του αίματος. Οι  bioflavonoid ουσίες του  Espino παρέχουν δύναμη στα κυτταρικά τοιχώματα, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος σε αυτές τις περιοχές του σώματος. Έχουν δείξει ότι αυτές οι συνθέσεις, από το  Espino βοηθούν στην μείωση της χοληστερόλης και την ποσότητα λιπαρής πλάκας που μαζεύεται στις αρτηρίες.

Oxido de Zinc

Το Zinc είναι ενα βασικό μετάλλευμα που διατηρεί την λειτουργία των ενζύμων. Είναι επίσης βασικό στη σύνθεση πρωτεϊνών και υδατανθρακικού μεταβολισμού.

Βρίσκεται σε μεγάλη συγκέντρωση στην ανδρική εκσπερμάτωση, όπου παίζει  βασικό ρόλο στην υγεία του προστάτη. Χαμηλό επίπεδο Zinc συνδέεται με χαμηλή κινητικότητα σπέρματος, εδικά όταν τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι χαμηλά.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Όλα τα συστατικά είναι φυσικά και δεν προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες. Παρόλα αυτά θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως δεν είστε αλλεργικός σε κάποιο από αυτά.

Δε συστήνεται η χρήση του από άτομα που πάσχουν από υψηλή πίεση.

Σε μερικές περιπτώσεις αυτών των φυσικών προϊόντων (σε σύγκριση με αυτά μεγέθυνσης πέους) θα δείτε ότι περισσότερα συστατικά είναι πολύ αντιδραστικά. Γι αυτό θα μπορέσετε να βρείτε διαφορετικά συστατικά σε πολλά χάπια. Έχουμε δείξει τα βασικά συστατικά που αποτελούν την πλειοψηφία.

Oι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για να ενημερώσει τους αναγνώστες μας για τις περιποιήσεις και νέα για το πέος. Με κανένα τρόπο οι πληροφορίες αυτές παριστάνουν να είναι συμβουλές μεταξύ ιατρού και ασθενή. Η  epimikinsipeous.com δεν είναι υπεύθυνη για ζημιές που προκαλούνται από την χρήση οποιασδήποτε θεραπείας, ούτε πληροφορίες από αυτήν την ιστοσελίδα χωρίς υπόβλεψη ιατρού ή ειδικού. Αν υποπτεύεστε ότι έχετε κάποιο είδους ιατρικό πρόβλημα όπως καρδία, υψηλή πίεση η άλλη αρρώστια ή ασθένεια, μην χρησιμοποιήσετε κανένα από αυτά τα προϊόντα ή προγράμματα χωρίς να συμβουλευτείτε ειδικό πρώτα. Αυτά τα προϊόντα δεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν, σταματήσουν ή γιατρεύουν κανένα είδος ασθένειας ή αρρώστιας. Sitemap