Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Comparación de Feromonas de Atracción Sexual

Φεβρουάριος 5, 2010. Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που εμποροποιουν διάφορες μάρκες φερομονών στην διεθνή αγορά. Παρ ολα αυτά, πιστεύουμε ότι πρέπει να συγκρίνουμε και να βαθμολογήσουμε τις τεράστιες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους. Επίσης, θα αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά και τους λόγους που μας οδήγησαν στο να επιλέξουμε κάποιες μάρκες και όχι άλλες.

Παρακάτω σας προσφέρουμε μία φόρμα σύγκρισης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συγκρίνετε εύκολα μεταξύ των διάφορων τύπων φερομονών που υπάρχουν. Με αυτό το διάγραμμα θα μπορέσετε να διαλέξετε το προϊόν που είναι το καλύτερο για εσάς.

 

*Τις συγκρίσεις αυτές επέβλεψαν οι παρακάτω γιατροί:
Δρ. Σαλγέρο- Αρ. Μητρώου: 22831
Δρα. Μάλμαν- Αρ. Μητρώου: 49843


ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Epimikinsipeous.com


Phiero Premium

Χαρακτηρίζεται από ένα πολύ ανδρικό άρωμα, μοναδικό αλλά και διακριτικό, το Phiero Premium περιέχει μεγάλη συγκέντρωση φερομονών σε σχέση με την αρχική του έκδοση, (τρεις ανθρώπινες φερομόνες) και επίσης είναι αποτελεσματικό και φρέσκο όπως κανένα άλλο άρωμα με αυτά τα χαρακτηριστικά. Όπως και το Phiero , αυτή η ανανεωμένη έκδοσή του κυκλοφορεί σε γυάλινο μπουκάλι σε μορφή σπρέι , το οποίο κάνει την εφαρμογή του πολύ εύκολη κατευθείαν στο δέρμα ή στα ρούχα. Με αυτό το σύστημα εφαρμογής, είναι πιο εύκολη η χρήση του αλλά και η μεταφορά του και η χρήση του εκεί που το χρειάζεστε.

Το Phiero Premium έχει προταθεί από διαφορετικά ΜΜΕ, από ειδικά περιοδικά, μέχρι καμπάνιες αγοράς ειδικά σχεδιασμένες για ιατρική περίθαλψη. Μιλάμε για ένα άρθρο με μεγάλες διαστάσεις που παρέχει στους πελάτες όλα όσα ζητούν από ένα προϊόν αυτής της κατηγορίας: υπογεγραμμένες μαρτυρίες από γιατρούς, ακουστικές και γραπτές μαρτυρίες ικανοποιημένων πελατών για τα αποτελέσματα που πέτυχαν, εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 30 ημέρες, ασφαλείς τρόπους πληρωμής μέσω ίντερνετ και μια ανεπανάληπτη τιμή. Συμπληρώνει τέλος την προσφορά με ένα μπόνους εντελώς δωρεάν, έναν οδηγό φλερτ.

Για εμάς όλα αυτά το μετατρέπουν στο πιο ανανεωμένο και με μεγαλύτερη επιτυχία προϊόν μεταξύ όλων των προϊόντων του τομέα του. Υπάρχουν ολοφάνερες διαφορές μεταξύ αυτού του προϊόντος και των υπολοίπων.

Εγγυούνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος:


Phiero

Ένα από τα καλύτερα αρώματα φερομονών και επίσης ένα από τα λίγα – εκτός από την ανανεωμένη του έκδοση το PhieroPremiumπου περιέχει ένα βασικό συστατικό για την αύξηση της έλξης των γυναικών όπως είναι η di-Dehydroepiandrosterone, της οποίας τα αποτελέσματα είναι δοκιμασμένα μέσω πολλών μελετών διαφόρων επιστημονικών ομάδων και του Πανεπιστημίου του Σικάγο. Όπως και το προηγούμενο προϊόν, το Phiero είναι η μοναδική εταιρία που έχει δημοσιευθεί σε πολλά γνωστά περιοδικά ή σε διαφημίσεις στην τηλεόραση. Δεύτερες στη σειρά, οι φερομόνες του Phiero είναι από τα πιο καλά προϊόντα που προτείνουμε, αφού έχει σχεδόν τις ίδιες εγγυήσεις με το Phiero Premium.


Pherlure

Το Pherlure κυριάρχησε στην κατάταξή μας για πολύ καιρό, αφού είναι ένα ακόμη προϊόν ποιότητας που προσφέρει καλές εγγυήσεις. Η σύστασή του δεν είναι τόσο ανανεωμένη όσο το πρώτο προϊόν της λίστας, ούτε έχει κάλυψη κάποιου γιατρού, αλλά απολαμβάνει μεγάλης δημοσιότητας όσο και το  Phiero και το Phiero Premium. Όπως λέγαμε, είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ αυτών, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες καταναλωτών, τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο άμεσα και σταθερά, αν και το άρωμά του είναι επίσης πολύ ελκυστικό.


Athenea Pheromone

Μια πολύ γνωστή εταιρία στις ΗΠΑ, αλλά που δεν έχει την ποιότητα ούτε τη σύσταση των πρώτων. Τα αποτελέσματά του είναι λιγότερο εμφανή, βάσει των μαρτυριών πολλών από εσάς που έχουν δοκιμάσει διάφορα, έχετε κάνει συγκρίσεις τόσο στο άρωμά του, την αποτελεσματικότητα κτλ. Επίσης έχει το μεγάλο μειονέκτημα της τιμής, αφού κοστίζει το διπλάσιο από τα προηγούμενα (χωρίς ιατρικές συστάσεις). Με λίγα λόγια, το Athena είναι ένα άρωμα λιγότερο προτεινόμενο από όλα που υπάρχουν στη λίστα, λόγω του υψηλού του κόστους και της χαμηλής αποτελεσματικότητας που προσφέρει.

ANEΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Το Phiero Premium δεν προκαλεί καμία ανεπιθύμητη ενέργεια. Δεν πρέπει να ψεκάζεται στα μάτια, ούτε να καταπίνεται, όπως όλες οι κολώνιες της αγοράς.

Oι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για να ενημερώσει τους αναγνώστες μας για τις περιποιήσεις και νέα για το πέος. Με κανένα τρόπο οι πληροφορίες αυτές παριστάνουν να είναι συμβουλές μεταξύ ιατρού και ασθενή. Η  epimikinsipeous.com δεν είναι υπεύθυνη για ζημιές που προκαλούνται από την χρήση οποιασδήποτε θεραπείας, ούτε πληροφορίες από αυτήν την ιστοσελίδα χωρίς υπόβλεψη ιατρού ή ειδικού. Αν υποπτεύεστε ότι έχετε κάποιο είδους ιατρικό πρόβλημα όπως καρδία, υψηλή πίεση η άλλη αρρώστια ή ασθένεια, μην χρησιμοποιήσετε κανένα από αυτά τα προϊόντα ή προγράμματα χωρίς να συμβουλευτείτε ειδικό πρώτα. Αυτά τα προϊόντα δεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν, σταματήσουν ή γιατρεύουν κανένα είδος ασθένειας ή αρρώστιας. Sitemap