Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Efectos psicológicos

Ιανουάριος 8, 2010. Το μέγεθος του πέους μπορεί να αποτελεί ενα πραγματικό πρόβλημα για εκατομμύρια αντρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαφορετικές έρευνες έχουν δείξει την σημαντικότητα του μεγέθους του πέους για άντρες που δείχνουν τα τραυματικά ψυχολογικά αποτελέσματα αυτών που έχουν μικρό πέος σε σύγκριση με το μέσο. Κοινές αντιδράσεις ανάμεσα σε άντρες που πάσχουν από αυτό είναι η απώλεια της αυτοπεποίθησης, εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, δυσκολία στις σχέσεις με άλλους ανθρώπους και μια αυξανόμενη ανικανότητα να απολαύσουν σεξουαλικές σχέσεις.

Όλα αυτά  οδηγούν στην ψυχολογική εξάντληση για έναν άντρα που νιώθει ότι οι υπόλοιποι έχουν μεγαλύτερα και δυνατότερα πέη. Μέρος αυτής της εξάντλησης είναι λόγο της ντροπής όταν αλλάζει στα αποδυτήρια, στον ιατρό ή στις σχέσεις του με γυναίκες. Έχουν κάνει πολλές επιστημονικές έρευνες πάνω στο θέμα, και δείχνουν τον μεγάλο αριθμό αντρών που τείνουν να υποφέρουν επίπονα ψυχολογικά προβλήματα που δημιουργούνται από το μέγεθος του πέους τους.

Αποκτήςτε 3 δωρεάν βίντεο
Μόνο για ςήμερα, αποκτήςτε 3 βίντεο αςκήςεων για να επιμηκφνετε το πζοσ ςασ με φυςικό τρόπο

Μερικές μαρτυρίες που δεχτήκαμε από αναγνώστες για το πέος τους:

Κάθε άντρας μπορεί να είναι ευαίσθητος με τις κοινωνικές προσδοκίες και τις επιπτώσεις του να έχεις μικρό πέος. Όταν ένας άντρας νιώθει κατώτερος επειδή έχει μικρότερο πέος, θα παρατηρήσει μια απώλεια αυτοπεποίθησης. Το χειρότερο μέρος είναι ότι σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει λόγος για να ντρέπεται και κανείς δεν θα γελάσει ή θα το σχολιάσει, κάνοντας το πρόβλημα πραγματικά ψυχολογικό γι αυτό το άτομο.

Αν και το μεγεθος επηρεάζει άντρες με διάφορους τρόπους, υπάρχουν κάποιες αισθηματικές αντιδράσεις που επαναλαμβάνονται σε άντρες που νιώθουν άσχημα για το πέος τους.

Ποια μέρη της ζωής μου επηρεάζει το πέος μου?

Αναζήτηση συντρόφου

Η ποιο κοινή ανησυχία ανάμεσα σε αυτούς που έχουν μικρό πέος είναι ότι νιώθουν λιγότερο ελκυστικοί απέναντι στο αντίθετο φύλο. Το πέος είναι από την αρχή του χρόνου ένα σύμβολο ανδρισμού στους άντρες. Σε πολλές περιπτώσεις είναι βασικό στην προσέγγιση του αντίθετου φύλου.

Είναι κοινό για αυτά τα άτομα να νιώθουν τρομαγμένοι ή ανασφαλείς όταν είναι να γνωρίσουν άτομα και να ψάξουν για σύντροφο επειδή φοβούνται ότι θα τους αρνηθούν. Σε πολλές περιπτώσεις οι άντρες δεν απορρίπτονται καθώς δεν έρχονται σε επαφή ή δεν πλησιάζουν το αντίθετο φύλο εξ αρχής. Σε περίπτωση που έρθουν σε επαφή με το άτομο της επιλογής τους, η αυτοπεποίθηση τους συνήθως συνιφάζεται με το μέγεθος του πέους τους. Αυτό το πρόβλημα είναι μικρότερο σε παντρεμένα ζευγάρια ή σε μακροχρόνιες σχέσεις. 

Απώλεια αυτοπεποίθησης

Μια άλλη ανησυχία πολύ κοινή ανάμεσα σε άντρες που υποφέρουν από μικρό πέος είναι η απώλεια αυτοπεποίθησης και δυστυχώς έρευνες έχουν δείξει ότι είναι μια ανησυχία που επηρεάζει χιλιάδες άντρες σε όλο τον κόσμο.

Η απώλεια αυτοπεποίθησης μπορεί να οδηγήσει σε άλλου είδους ανησυχίες στην καθημερινή ζωή. Η απώλεια αυτοπεποίθησης (αν και ακούγεται παράξενο) μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα χαμένης εξουσίας και δύναμης σε καθημερινές ασχολίες.

Μπροστά στον καθρέπτη

Άντρες που έχουν μικρό πέος δείχνουν αντίθετοι στο να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Πάνω απ όλα, αυτό εμφανίζεται κυρίως σε παιδιά λόγω της υποανάπτυκτης προσωπικότητας τους και αυτοπεποίθησης τους, που τους κάνει πιο τρωτούς στα σωματικά τους χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν πολλοί που υποφέρουν καθημερινά από το να βλέπουν τον εαυτό τους μπροστά στον καθρέφτη. Με την πάροδο τον χρόνων, το σύνδρομο αυτό γίνεται λιγότερο τραυματικό όταν έχουν συνηθίσει το πέος τους.

Απρεπή σχόλια και πειράγματα

Ένα από τα πράγματα που προκαλεί δυσκολίες στο να είσαι νορμάλ με μικρό πέος είναι τα συνεχόμενα σχόλια και αστεία. Για χρόνια, άντρες με αυτό το πρόβλημα δεν συνηθίζουν ποτέ στα σχόλια και στα αστεία που γίνονται εις βάρος τους. Είναι άνθρωποι και υποφέρουν όπως κάθε άλλο άτομο.

Όταν ο άντρες είναι σε νεαρή ηλικία, τέτοια σχόλια είναι πιο συνεχόμενα και τραυματικά. Είναι γνωστό οτι τα πιο σκληρά και αναίσθητα άτομα είναι τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να προσβάλουν και να κάνουν σκληρά σχόλια απέναντι σε άλλα παιδιά, φίλους και γείτονες.

Τι λένε οι άλλοι(φόβος του γελοίου)

Χωρίς αμφιβολία, αυτός ο φόβος, - τι λένε οι άλλοι – είναι ο πιο κοινός ανάμεσα που έχουν ή νομίζουν ότι έχουν μικρότερο πέος σε σύγκριση με το κοινωνικό μέσο. Πολλοί άντρες μπορεί να νιώθουν ακόμα και τρόμο μπροστά σε σεξουαλικές επαφές επειδή πιστεύουν ότι ο σύντροφός τους θα γελάσει για το μέγεθός τους(που δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ). Αλλά οι αναγνώστες μας μας φέρνουν μαρτυρίες όπου στην διατήρηση μιας ερωτικής σχέσης, σκέφτονται μόνο τον σύντροφό τους και αν το απολαμβάνει, και αν το μέγεθος του πέους τους τους ικανοποιεί πλήρως.

Με αυτές τις συναισθηματικές αντιδράσεις μπορεί να υπάρχουν άλλα προσωπικά αποτελέσματα που υπάρχουν σε άτομα με μικρό πέος. Κάθε άτομο είναι διαφορετικό, ειδικά όταν μιλάμε για συναισθήματα.

Oι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για να ενημερώσει τους αναγνώστες μας για τις περιποιήσεις και νέα για το πέος. Με κανένα τρόπο οι πληροφορίες αυτές παριστάνουν να είναι συμβουλές μεταξύ ιατρού και ασθενή. Η  epimikinsipeous.com δεν είναι υπεύθυνη για ζημιές που προκαλούνται από την χρήση οποιασδήποτε θεραπείας, ούτε πληροφορίες από αυτήν την ιστοσελίδα χωρίς υπόβλεψη ιατρού ή ειδικού. Αν υποπτεύεστε ότι έχετε κάποιο είδους ιατρικό πρόβλημα όπως καρδία, υψηλή πίεση η άλλη αρρώστια ή ασθένεια, μην χρησιμοποιήσετε κανένα από αυτά τα προϊόντα ή προγράμματα χωρίς να συμβουλευτείτε ειδικό πρώτα. Αυτά τα προϊόντα δεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν, σταματήσουν ή γιατρεύουν κανένα είδος ασθένειας ή αρρώστιας. Sitemap