Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Eyaculación precoz

Ιανουάριος 3, 2010. Ο όρος πρόωρη εκσπερμάτωση αναφέρεται στην εδική περίπτωση όπου ο άντρας εκσπερματώνει πολύ γρήγορα και χωρίς έλεγχο.

Αυτή η σεξουαλική δυσλειτουργία επηρεάζει 25-30% του ανδρικού πληθυσμού. Αυτοί οι άντρες έχουν πολλά προβλήματα στο να ελέγξουν την εκσπερμάτωση τους. Πολλοί πιστεύουν ή λένε ότι αυτό το πρόβλημα συναντιέται σε άντρες μεγάλης ηλικίας και όχι σε νεότερες γενιές. Αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς πολλοί νεαροί άντρες υποφέρουν στις σεξουαλικές τους επαφές.

Επειδή είναι ένα από τα θέματα που πιο πολύ απασχολεί τους αναγνώστες μας, στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε μερικές συχνές ερωτήσεις που μας στέλνετε και νομίζουμε ότι σας ενδιαφέρουν.

Αποκτήςτε 3 δωρεάν βίντεο
Μόνο για ςήμερα, αποκτήςτε 3 βίντεο με αςκήςεισ για τη βελτίωςη τησ πρόωρησ εκςπερμάτωςησ

Είναι η πρόωρη εκσπερμάτωση κοινή στους άντρες?

Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι μια σεξουαλική δυσλειτουργία που επηρεάζει 25-30% των αντρών, οπότε και είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στον ανδρικό πληθυσμό. Χωρίς αμφιβολία μπορείτε να πείτε ότι είναι το ποιο κοινό σεξουαλικό πρόβλημα ανάμεσα στους άντρες. Οι αναγνώστες μας θα πρέπει να θυμούνται ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα, χωρίς ανησυχούν, θα πρέπει μόνο να ανησυχούμε και να λάβουμε μέτρα όταν συμβαίνει συνεχώς.

Πώς επηρεάζει η πρόωρη εκσπερμάτωση την σχέση μου?

Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να επηρεάσει πολλά μέρη της ερωτικής σας σχέσης, ακόμα και την απόλαυση του σεξ. Αν ένας άντρας δεν μπορεί να κρατήσει την εκσπερμάτωση για κάποιο χρονικό διάστημα, μάλλον δεν ικανοποιεί την σύντροφό του όπως θα ήθελε, ούτε τον εαυτό του. Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι συχνά η αιτία απώλειας της σεξουαλικής ορμής στους άντρες ενώ μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ψυχολογική αδυναμία που προκαλεί προβλήματα σε μελλοντικές σεξουαλικές σχέσεις.

Τι προκαλεί πρόωρη εκσπερμάτωση?

Οι πρώτες σεξουαλικές εκσπερματώσεις δίνονται συνήθως κατά σεξουαλικές επαφές σε νεαρή ηλικία. Με την ανάπτυξη εμπειρίας και μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών σχέσεων, ένας άντρας μπορεί να επιτύχει απόλυτο έλεγχο στις εκσπερματώσεις του. Αυτή η ασφάλεια έρχεται με εμπειρία, αλλά προκαλεί άλλους παράγοντες όπως ανησυχία, ενοχές ή φόβους απόρριψης. Είναι πολύ σπάνιο η πρόωρη εκσπερμάτωση να προκληθεί από σωματικές ασθένειες.

Τι θα πει η σύντροφός μου για το πρόβλημά μου?

Συνήθως η σύντροφός δεν έχει λόγο να γελάσει ή να πιστέψει κάτι άσχημο για σένα. Ειδικά όταν είστε καιρό μαζί, παντρεμένοι ή σε σχέση ετών. Παρ όλα αυτά, γι αυτούς που είναι στην πρώτη τους σεξουαλικές σχέση, μπορεί να αποτελέσει αποφασιστικό παράγοντα στο αν θα μπορέσετε να ικανοποιείστε την σύντροφό σας ή όχι.

Υπάρχουν μέθοδοι για την αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτωσης?

Φυσικά. Σήμερα υπάρχουν πολλές μέθοδοι και συνταγές που βελτιώνουν των χρόνο εκσπερμάτωσης στους άντρες. Υπάρχουν μέθοδοι από τεχνικές ασκήσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα, έως φυσικά χάπια και αλοιφές που πραγματικά δουλεύουν καλά. Γι αυτό δεν θα πρέπει να σταματήσετε να προσπαθείτε να λύσετε το πρόβλημά σας, και σας ενθαρρύνουμε να το πολεμήσετε.

Η Epimikinsipeous.com έχει βοηθήσει χιλιάδες άντρες να βελτιώσουν τις πρόωρες εκσπερματώσεις τους. Προσφέρουμε τα νεότερα καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα που λύνουν αυτό το πρόβλημα. Αυτήν την στιγμή ερευνούμε και δοκιμάζουμε νέα προϊόντα, αυτά που πιστεύουμε μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε τις εκσπερματώσεις σας με έναν απλό και εύκολο τρόπο. Σύντομα θα μπορείτε να επισκεφθείτε ένα νέο τμήμα με μια μεγάλη λίστα προϊόντων που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα – ένα που επηρεάζει τόσους αναγνώστες μας. Στο μεταξύ, η πιο προτεινόμενη μέθοδος παραμένει ή SizeGain.

Oι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για να ενημερώσει τους αναγνώστες μας για τις περιποιήσεις και νέα για το πέος. Με κανένα τρόπο οι πληροφορίες αυτές παριστάνουν να είναι συμβουλές μεταξύ ιατρού και ασθενή. Η  epimikinsipeous.com δεν είναι υπεύθυνη για ζημιές που προκαλούνται από την χρήση οποιασδήποτε θεραπείας, ούτε πληροφορίες από αυτήν την ιστοσελίδα χωρίς υπόβλεψη ιατρού ή ειδικού. Αν υποπτεύεστε ότι έχετε κάποιο είδους ιατρικό πρόβλημα όπως καρδία, υψηλή πίεση η άλλη αρρώστια ή ασθένεια, μην χρησιμοποιήσετε κανένα από αυτά τα προϊόντα ή προγράμματα χωρίς να συμβουλευτείτε ειδικό πρώτα. Αυτά τα προϊόντα δεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν, σταματήσουν ή γιατρεύουν κανένα είδος ασθένειας ή αρρώστιας. Sitemap