Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Anatomía del pene

Σύνθεση

Ιανουάριος. 4, 2010. Η ανατομία του πέους αποτελείται από τρεις κυλίνδρους εντελώς ξεχωριστούς από τον καθένα(δείτε το κουτί 1.1). Οι δυο παράλληλοι κύλινδροι, που ονομάζονται  corpus cavernosum ευθύνονται για την στύση του πέους. Οι δυο κύλινδροι επικοινωνούν μεταξύ τους, περίπου τα τρία τέταρτα του μήκους τους, με μικρές τρύπες ανάμεσα στους κυλίνδρους του πέους. (Αυτός είναι ο λόγος που οι ενέσεις πέους γίνονται μόνο στο πέος και τον κύλινδρο. Αυτοί οι κύλινδροι όταν πλησιάζουν το σώμα χωρίζονται και συνδέονται με την λεκάνη μέ μια χοντρή μεμβράνη. Επίσης, κάθε κύλινδρος καλύπτεται από μια ανθεκτική μεμβράνη γνωστή ώς “tunica albuginea. Γύρω από το πέος είναι μια άλλη μεμβράνη, που όταν γεμίζει με αίμα υπό πίεση δημιουργεί μια σταθερή μορφή που επιτρέπει την διείσδυση.

Αποκτήςτε 3 δωρεάν βίντεο
Μόνο για ςήμερα, αποκτήςτε 3 βίντεο αςκήςεων για να επιμηκφνετε το πζοσ ςασ με φυςικό τρόπο

Ο τρίτος κύλινδρος του πέους είναι ο αποκαλούμενος “spongiosum της συλλογής, και περιέχει την ουρήθρα. Ο μαλακός ιστός γύρο από την μεμβράνη στύσης είναι πολύ πιο μαλακή και ο κύλινδρος βρίσκεται στην εντομή των άλλων δυο κυλίνδρων. Όταν το “spongiosum πλησιάζει το τέλος του πέους, φουσκώνει. Αυτό ονομάζετε βάλανος. Τελικά, στην περιοχή πιο κοντά στο ανδρικό σώμα, το “spongiosum γίνεται πλατύτερο και δημιουργεί το κεφάλι. Οι τρεις κύλινδροι καλύπτονται από μια χοντρή και ανθεκτική μεμβράνη που ονομάζεται  Buck’s girdle. Υπάρχει ένα κενό που καλύπτει αυτήν την περιοχή που ονομάζεται  Colles girdle. Αυτό συνεχίζει ως την περιοχή του υπογαστρίου, που υποστηρίζει την δομή σταθερά, ενώ ταυτόχρονα παράγει δύναμη και σκληρότητα.

Το δέρμα που καλύπτει το πέος είναι πολύ κινούμενο και ευέλικτο. Αυτό είναι απαραίτητο για να επιτρέπει και να παράγει στύσεις. Το δέρμα του πέους είναι μοναδικό και ελέγχεται από το σύστημα ορμονών. Το μπαλόνι είναι μια ευκρινής ανατομική κατασκευή που διαφέρει από τις άλλες, και καλύπτεται από δέρμα. Έχει ένα διπλό στρώμα δέρματος και επιτρέπει την κίνηση και προσαρμογή σύμφωνα με τις ανάγκες του πέους. Συνεπώς, είναι ευαίσθητο σε κάθε είδους τραύμα ή διόγκωση. Γι αυτόν τον λόγο, το δέρμα του πέους είναι επιρρεπές στο πρήξιμο από ελαφριά τραύματα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το όργανο του πέους είναι αγκιστρωμένο στην λεκάνη και ο μυς συνδέεται με την σειρά του στην κορυφή του πέους. Οι κοιλιακοί είναι αυτοί που βρίσκονται στο κέντρο του στήθους. Αυτό το αυξανόμενο στρώμα είναι γνωστό ως fundiform ligamenτ, που παράγει μια επιμήκυνση του μυ και συνδέεται με το πέος. Όταν κόβουν αυτόν τον σύνδεσμο, όπως σε επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους, το πέος μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερο, αλλά στην ουσία απλά κρέμεται χαμηλότερα από το σώμα λόγο της μεγαλύτερης κινητικότητας του.

Η πηγή του αίματος

Η πηγή που παρέχει αίμα στο πέος λέγεται αορτή, και έρχεται από το βασική αορτή που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πλάτης. Η αορτή χωρίζεται σε εξωτερική και εσωτερική αορτή. Όταν καθόμαστε, ειδικά όταν κάνουμε ποδήλατο, μπορεί να σταματήσει η κυκλοφορία του αίματος σε αυτή την γενική αορτή του πέους. Όταν τραυματίζεται, έλλειψη αίματος και πρόβλημα στύσης ακολουθεί. Η βασική αρτηρία του  corpus cavernosum παρέχει αίμα σε κάθε μέρος του πέους.

Η πηγή που παρέχει αίμα στην βάλανο(επίσης γνωστό ως κεφάλι του πέους) αποτελεί μέρος του χωριστού συστήματος που αναφέραμε προηγούμενός. Έτσι, άντρες μπορούν να επιτύχουν στύση χωρίς διόγκωση της βαλάνου, για παράδειγμα, σε περιπτώσεις όπως πριαπισμό και για άντρες που έχουν εμφυτεύματα πέους για βάλανο που δεν μεγαλώνει.

Ο μηχανισμός πίσω από τις στύσεις είναι ο  corpus-venoso-oclusivo. Όταν οι φλέβες δεν μπορούν να συμπιεστούν ή να μπλοκάρουν μόνες τους, είναι αδύνατο να επιτευχθεί στύση. Χωρίς αυτόν τον τρομερά ευαίσθητο μηχανισμό το αίμα μπορεί να αποδράσει νωρίς από το πέος και να οδηγήσει σε χαμένη στύση. Αυτό το πρόβλημα λέγεται venous escape.

Νευρικό σύστημα

Το νευρικό σύστημα του πέους μπλέκεται στην δημιουργία και την συντήρηση της στύσης, καθώς και της εκσπερμάτωσης. Τα αισθητικά νεύρα βρίσκονται στους μεγαλύτερους αριθμούς στο κεφάλι του πέους. Για να επιτευχθεί μια στύση, χρειάζονται πολλές περιοχές του μυαλού και της σπονδυλικής στήλης. Το πρώτο μέρος μιας στύσης ελέγχεται από το μυαλό, γνωστή και ως νοητική στύση. Αυτό συμβαίνει υπό κάθε είδους νοητικής ή ερωτικής διέγερσης. Στύσεις που μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσω τριβής είναι γνωστές ως στύσεις  reflexogenica. Συμβαίνουν συνήθως σε άντρες που έχουν τραυματιστεί στην σπονδυλική στήλη. Οι πιο πολλοί άντρες με  reflexogenica δεν μπορούν να έχουν στύση εκτός και αν διεγερθούν σωματικός.

Σπέρμα

Ο όσχεος είναι μια ειδική κατασκευή με μαλακό δέρμα που κρέμεται και συνήθως δεν έχει πολλές τρίχες. Η προστασία των όρχεων έξω από το σώμα δημιουργεί ένα περιβάλλον πιο κατάλληλο για την παραγωγή σπέρματος. Η θερμότητα συνήθως σταματάει την σωστή παραγωγή σπέρματος. Κάτω από το δέρμα του οσχέου είναι ο μυς  cremasterico. Συνδέεται με τον όσχεο και διογκώνεται, ανεβάζοντας τους όρχεις. Αυτό συμβαίνει σε περίπτωση ισχυρού ψύχους ή ζέστης, καθώς και τραυματικής ή επίπονης διέγερσης.

Οι όρχεις είναι σκληροί και έχουν το σχήμα ενός μικρού αυγού. Ευθύνονται για την παραγωγή σπέρματος καθώς και την παραγωγή της τεστοστερόνης. Πίσω απο τους όρχεις βρίσκεται ο  epididymis, ένας.

Το σπέρμα μεταφέρεται μέσω των διαφόρων αγγείων, σε δύο δομές που συναντώνται πίσω από τον προστάτη. Αυτές οι δομές ονομάζονται σπερματικές κύστες, ανώμαλοι αδένες των 5εκ. μήκους που δημιουργούν μια έκκριση σπέρματος που οδηγείται στον προστάτη επίσης. Ο προστάτης βρίσκεται στη βάση της κύστης και δημιουργεί ένα υγρό που επιτρέπει τη διατροφή και την ενεργοποίηση του σπέρματος. Ο αρχικός σκοπός των σπερματικών κυστών και του προστάτη είναι η δατροφική εμπλούτιση και η δημιουργεία ενός χώρου όπου υπάρχει το σπέρμα πριν την εκσπερμάτωση. Ένα πολύ μικρό ποσοστό των συστατικών του σπέρματος, λιγότερο από 5%, είναι τα σπερματοζωάρια, και αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχουν βασικές αλλαγές μετά από μια βασεκτομή.

Ο προστάτης κρατά το μεγαλύτερο μέρος του υγρού. Δύο μικροί αδένες βρίσκονται ακριβώς έξω από το ουρογενετικό διάφραγμα, που συγκρατούν το πέος. Αυτές οι δομές, παράγουν μια μικρή ποσότητα διαφανούς υγρού. Αυτό είναι το υγρό που βλέπουμε ακριβώς πριν την εκσπερμάτωση. Μπορεί επίσης να υπάρχουν πολύ μικρές ποσότητες σπερματοζωαρίων.

Ανωμαλη Κατασκευή

Ένα παράδειγμα προβλήματος κατασκευής είναι η καμπύλωση του πέους. Η καμπύλη είναι εκ γενετής και μπορεί να παρουσιαστεί από την γέννα, ή να αποκτηθεί αργότερα. Οι περισσότεροι άντρες έχουν μια ελαφριά καθήλωσης ή ελαφρώς καμπυλωτό πέος. Αυτό δεν θεωρείται αφύσικο. Η καμπύλη θεωρείτε αφύσικη όταν εμποδίζει την διείσδυση. Ένα πέος υπερβολικά καμπυλωτό για να μην μπορεί να διεισδύσει σπάνια βρίσκεται. Σε τέτοια περίπτωση, η καμπύλη είναι συνήθως προς τα κάτω με ένα   corpus cavernosum μεγαλύτερο από το άλλο. Όταν η καμπύλη είναι τόσο σοβαρή ώστε να εμποδίζει την διείσδυση, είναι προτεινόμενο να διορθωθεί με εγχείρηση.

Περίπου 0.3 έως 0.8 τις εκατό των ανδρικών γεννήσεων η ουρήθρα ή  urinary meatus βρίσκεται πιο πίσω σε σχέση με το πέος. Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή ως  hypospadias. Αυτό από μόνο του δεν είναι σημαντικό πρόβλημα και εγχείρηση προτείνεται μόνο ώστε να είναι ευκολότερο να εισέλθει σπέρμα στο αιδοίο, ή ώστε να είναι ευκολότερο να ουρήσεις. Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα  hypospadias, από την ουρήθρα λίγο πίσω από το κεφάλι του πέους, ως κοντά στους όρχεις.

Μία άλλη ασυνήθιστη ανατομική κατάσταση έχει να κάνει με την απώλεια όρχεων. Συνήθως σε έναν άντρα, η τεστοστερόνη θα πρέπει να κυκλοφορεί κανονικά, και ένας ή δυο όρχεις θα πρέπει να υπάρχουν. Όταν οι όρχεις δεν υπάρχουν στον όσχεο, μπορεί να είναι ''αναποφάσιστο'' ή μέσα στο σώμα. Είναι δύσκολο να βρεθούν σε αυτές τις περιπτώσεις αφού συνήθως διορθώνονται μόνοι τους μετά την γέννα.

Oι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για να ενημερώσει τους αναγνώστες μας για τις περιποιήσεις και νέα για το πέος. Με κανένα τρόπο οι πληροφορίες αυτές παριστάνουν να είναι συμβουλές μεταξύ ιατρού και ασθενή. Η  epimikinsipeous.com δεν είναι υπεύθυνη για ζημιές που προκαλούνται από την χρήση οποιασδήποτε θεραπείας, ούτε πληροφορίες από αυτήν την ιστοσελίδα χωρίς υπόβλεψη ιατρού ή ειδικού. Αν υποπτεύεστε ότι έχετε κάποιο είδους ιατρικό πρόβλημα όπως καρδία, υψηλή πίεση η άλλη αρρώστια ή ασθένεια, μην χρησιμοποιήσετε κανένα από αυτά τα προϊόντα ή προγράμματα χωρίς να συμβουλευτείτε ειδικό πρώτα. Αυτά τα προϊόντα δεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν, σταματήσουν ή γιατρεύουν κανένα είδος ασθένειας ή αρρώστιας. Sitemap