Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Ingredientes de las píldoras de aumento de pene

Μαρτίου. 2, 2010. Όλα τα συστατικά των χαπιών αυτών είναι φυσικά. Κάθε συστατικό προέρχεται κατευθείαν από το φυτό του και δεν περιέχει συνθετικά ή παρασκευασμένα προϊόντα. Αυτά τα συστατικά δεν υπάρχουν στην λίστα επικινδύνων ουσιών της FDA. Θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι τα χάπια δεν περιέχουν  Yohimbe, που μπορεί να σας βλάψει.

Αποκτήςτε 3 δωρεάν βίντεο
Μόνο για ςήμερα, αποκτήςτε 3 βίντεο αςκήςεων για να επιμηκφνετε το πζοσ ςασ με φυςικό τρόπο

Είναι όλα τα συστατικά των χαπιών ασφαλή?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα συστατικά αυτών των χάπιών είναι ασφαλή, υπό την προϋπόθεση να είναι εγγεγραμμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στη συνέχεια θα σας εξηγήσουμε λεπτομερώς πως λειτουργεί το καθε συστατικό των προιόντων.

Απο τι αποτελούνται τα χάπια?

Korean Red Ginseng

Το  Ginseng παραδοσιακά χρησιμοποιήται για να ξεπεράσει αδυναμία γενικά και να δώσει έξτρα ενέργεια. Επίσης έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι λειτουργεί σαν αφροδισιακό. Χρησιμοποιήται για να καταπολεμήσει στειρότητα, πρόωρη εκσπερμάτωση και αίσθηση αδυναμίας. Το  Ginseng λειτουργεί με το να διορθώνει την πίεση του αίματος και να αναζωογονεί το σώμα. Το  Ginseng διεγείρει φυσικές και εγκεφαλικές δραστηριότητες.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris είναι το όνομα ενός χιλίων ετών παλιού παραδοσιακού και δυνατού φυτού στις ανατολικές χώρες. Έχει χρησιμοποιηθεί για πού καιρό ως βελτιωτής της λίμπιντο. Πολλές σπουδές βρήκαν σημαντικές αυξήσεις παραγωγής τεστοστερόνης που αυξάνει τα επίπεδα  LH( ορμόνη  luteinizante) που εκκρίνεται από τον αδένα.

Ginkgo Biloba

Παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική προσφέρει μεγάλο αριθμό φυσικών βάσεων εδώ και 2000 χρόνια και το  ginseng είναι ένα από αυτά που χρησιμοποιείται για να καταπολεμήσει προβλήματα στύσης στους άντρες. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το  ginseng λειτουργεί στο κεντρικό νευρικό σύστημα καθώς και στον ιστό των όρχεων.

Epimedium Sagittatum

Μετά από αιώνες χρήσης στην Κίνα, τώρα οι πιο σημαντικοί ιατροί σε ολόκληρο τον κόσμο συζητάνε τα αποτελέσματα του  Epimedium και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την ανδρική στύση, επαναφέρει σεξουαλική δύναμη και να βελτιώσει σεξουαλικές αισθήσεις. Επιστημονικά, το Epimedium δουλεύει έτσι που ελευθερώνει τεστοστερόνη με φυσικό τρόπο, και αυξάνει την σεξουαλική ορμή.

Catuaba

Το Catuaba θεωρείτε ένα από τα πιο ωφέλιμα φυτά για την θεραπεία απώλειας ανδρισμού και θεωρείται ωφέλιμο για την βελτίωση των ανδρικών γεννητικών οργάνων. Περιέχει μια μεγάλη συγκέντρωση μεταλλευμάτων και θρεπτικών ουσιών που βοηθούν τους άντρες, συγκεκριμένα, μαγνήσιο, ποτάσιο και ασβέστιο.

Muira Pauma

Βελτιώνει το αναπαραγωγικό σύστημα, στρες, καρδιακό σύστημα, νευρικό σύστημα και θυρεοειδή. Μαζί με τα συμπτώματα που καταπολεμούν ανικανότητα, το απόσπασμα από το  Miura de Pauma καταπολεμά την δυσουρία, με συμφόρηση του προστάτη σε ηλικιωμένους άντρες. Οι νεότερες κλινικές μελέτες υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα του αποστάγματος  Miura de Pauma.

Herba Epimedii

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει την αποτελεσματικότητα αυτού του φυτού στην βελτίωση της λίμπιντο και άλλων σημαντικών σεξουαλικών λειτουργιών χωρίς παρενέργειες.

Saw Palmetto

Το Saw Palmetto Berry διεγείρει τον υποδοχέα των ανδρογόνων και οιστρογόνων και προκαλεί μια φυσική ισορροπία. Άλλες σημαντικές λειτουργίες είναι η ισορρόπηση της δραστηριότητας των αδένων και των οργάνων.

Σε μερικές περιπτώσεις αυτών των φυσικών προϊόντων(σε σύγκριση με αυτά μεγέθυνσης πέους) θα δείτε ότι περισσότερα συστατικά είναι πολύ αντιδραστικά. Γι αυτό θα μπορέσετε να βρείτε διαφορετικά συστατικά σε πολλά χάπια. Έχουμε δείξει τα βασικά συστατικά που αποτελούν την πλειοψηφία.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Δε συστήνεται η χρήση του από άτομα που πάσχουν από υψηλή πίεση, καρδικά προβλήματα, ή κάποια ασθένεια, γλαύκωμα, προβλήματα με τον προστάτη ή είναι αλλεργικά σε κάποιο από τα συστατικά. Επίσης αντενδείκνυται η χρήση του αν λαμβάνουν κάποιο φάρμακο.

Όσον αφορά τις ασκήσεις, δε συστήνεται η πραγματοποίησή τους από άτομα που έχουν πληγές στο πέος ή πάσχουν από κάποια ασθένεια σε αυτό το σημείο του σώματος.

Αυτές οι συγκρίσεις έχουν γίνει σύμφωνα με εμφανή χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος επιμήκυνσης πέους στα οποία μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση απλά με την είσοδό του στις σελίδες τους, και έχοντας υπόψη μαρτυρίες και γνώμες των αναγνωστών μας.

 

Oι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για να ενημερώσει τους αναγνώστες μας για τις περιποιήσεις και νέα για το πέος. Με κανένα τρόπο οι πληροφορίες αυτές παριστάνουν να είναι συμβουλές μεταξύ ιατρού και ασθενή. Η  epimikinsipeous.com δεν είναι υπεύθυνη για ζημιές που προκαλούνται από την χρήση οποιασδήποτε θεραπείας, ούτε πληροφορίες από αυτήν την ιστοσελίδα χωρίς υπόβλεψη ιατρού ή ειδικού. Αν υποπτεύεστε ότι έχετε κάποιο είδους ιατρικό πρόβλημα όπως καρδία, υψηλή πίεση η άλλη αρρώστια ή ασθένεια, μην χρησιμοποιήσετε κανένα από αυτά τα προϊόντα ή προγράμματα χωρίς να συμβουλευτείτε ειδικό πρώτα. Αυτά τα προϊόντα δεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν, σταματήσουν ή γιατρεύουν κανένα είδος ασθένειας ή αρρώστιας. Sitemap