Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

¿Funcionan realmente los extensores de aumento de pene?

Μαρτίου. 1, 2010. Οι επιμηκυντες είναι πραγματικά αποτελεσματικά προϊόντα για να αποκτήσετε μεγαλύτερο πέος αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο, που δίνεται από κάθε κατασκευαστή. Η χρήση του και τα αποτελέσματα του εγγυώνται από μελέτες, λίγο πολύ λεπτομερείς που δείχνουν την αποτελεσματικότητα αυτών των πρsοϊόντων. Συνήθως οι πιο δημοφιλείς επιμηκυντές χαρακτηρίζονται ως Ιατρικές Συσκευές Τύπου 1 και έχουν πιστοποιητικό  CE. Υπάρχουν επίσης προϊόντα που έχουν όλες τις εγγυήσεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

Αποκτήςτε 3 δωρεάν βίντεο
Μόνο για ςήμερα, αποκτήςτε 3 βίντεο αςκήςεων για να επιμηκφνετε το πζοσ ςασ με φυςικό τρόπο

Υπάρχουν πολλοί τύποι και μάρκες επιμηκυντών διαθέσιμοι στην αγορά και αν και το ίδιο ισχύει για τα χάπια, υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Οι περισσότεροι κατασκευαστές βασίζονται στις εγγυήσεις δημοφιλών ουρολόγων και ειδικευμένων ιατρών από ολόκληρο τον κόσμο. Η χρήση του εγκρίνεται από την Sanitary Authorities  της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Υγείας της Ισπανίας.

Αποκτήςτε 3 δωρεάν βίντεο
Μόνο για ςήμερα, αποκτήςτε 3 βίντεο αςκήςεων για να επιμηκφνετε το πζοσ ςασ με φυςικό τρόπο

Πώς λειτουργούν?

Η μέθοδος βασίζεται στην ιατρική αρχή του τεντώματος, που επηρεάζει το σχήμα σταδιακά και προοδευτικά στο πέος, αναπτύσσοντας ιστό. Αυτό το τέντωμα ασκεί πίεση στο  Corpus Cavernosos, που σιγά σιγά αναπτύσσει αυτόν τον σύνδεσμο, ακριβώς όπως όταν ασκείς έναν μυ. Το βασικό τέντωμα χρησιμοποιείται στην πλαστική χειρουργική, όπου δημιουργεί νέο δέρμα για να καλύψει εγκαύματα ή φαλακρές περιοχές. Χρησιμοποιούν επίσης αυτήν την τεχνική στην απουσία κοκάλων για να αναπτύξουν μυελό και φάλαγγα. Σε αρχαίες κουλτούρες η αρχή αυτή χρησιμοποιήθηκε για να μεγαλώσει διάφορα μέρη του σώματος, όπως ο λαιμός στην φυλή  Paduang στην Μπίρμα ή στα χείλη ή αυτιά σε Αφρικανικές και φυλές του Αμαζόνα.

Υπάρχουν διάφορα είδη επιμηκυντών, αν και οι περισσότεροι αποτελούνται από ένα δακτυλίδι από πλαστικό συνδεδεμένο σε δυο μεταλλικές ράβδους που μπαίνουν σε μια πλαστική υποστήριξη με λάστιχο από σιλικόνη ώστε να κρατήσουν έναν αδένα. Μπορείτε να το βάλετε και να το βγάλετε μόνοι σας, καθώς και να το φοράτε διακριτικά κάτω από τα ρούχα σας, όταν κάθεστε ή περπατάτε.

Η συσκευή τοποθετείτε όταν το πέος δεν είναι σε στύση και θα πρέπει να φοριέται μεταξύ 4-9 ώρες κάθε μέρα, με διαλείμματα όταν επιθυμείτε. Θα πρέπει να πετύχετε 1,5 εκατοστά μεγέθυνση κάθε μήνα. Αυτά τα αποτελέσματα προσθέτονται. Όταν τελειώσετε με την θεραπεία, αυτά τα εκατοστά είναι πραγματικά.

Τι αποτελέσματα μπορεί να αποκτήσω?

  • Μόνιμη μεγέθυνση πέους 3-4 εκατοστά σε στύση.
  • Μόνιμη μεγέθυνση πέους 3-4 εκατοστά όταν είναι μαλακό.
  • 1 εκατοστό μεγέθυνσης σε πάχος.
  • 40% διόρθωση καμπύλωσης πέους.
  • Αύξηση αυτοπεποίθησης και σταδιακή βελτίωση ερωτικών σχέσεων.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Η χρήση του Gnetics δεν έχει αντενδείξεις, εφόσον ακολουθούνται τόσο οι ιατρικές συμβουλές όσο και οι οδηγίες χρήσης.

Το Gnetics δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν έχετε κάνει εγχείρηση καρκίνου του προστάτη ή για κάποιον όγκο στην ορολογική περιοχή, αν πάσχετε από κιρσοκήλη ή προστατίτιδα ή κάποιο ΣΜΝ.

Η χρήση του δεν προκαλέι αλλεργία, γιατί έχει αντιαλλεργική επίστρωση.

Λειτουργούν πραγματικά?

Ναι. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες πελατών, επιστημονικές μελέτες και τεστ που κάνουν αυτό το προϊόν αξιόπιστο. Έχουμε συμπεράνει ότι οι επιμυκηντές μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε όχι μόνο το μήκος αλλά και το πάχος του πέους σας, αν το χρησιμοποιείστε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Οι επιμυκηντές είναι ασφαλείς ή θα προκαλέσουν ζημιά στο πέος μου?

Οι επιμυκηντές είναι ασφαλείς. Για να βεβαιωθείτε, οι επιμυκηντές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και ποιότητας θα πρέπει να έχουν το σήμα CE (Community Europe) και να είναι εγγεγραμμένες στο Υπουργείο Υγείας. Είναι προτιμότερο να διαλέξετε προϊόντα που προσφέρουν εγγύηση  ISO.

Oι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για να ενημερώσει τους αναγνώστες μας για τις περιποιήσεις και νέα για το πέος. Με κανένα τρόπο οι πληροφορίες αυτές παριστάνουν να είναι συμβουλές μεταξύ ιατρού και ασθενή. Η  epimikinsipeous.com δεν είναι υπεύθυνη για ζημιές που προκαλούνται από την χρήση οποιασδήποτε θεραπείας, ούτε πληροφορίες από αυτήν την ιστοσελίδα χωρίς υπόβλεψη ιατρού ή ειδικού. Αν υποπτεύεστε ότι έχετε κάποιο είδους ιατρικό πρόβλημα όπως καρδία, υψηλή πίεση η άλλη αρρώστια ή ασθένεια, μην χρησιμοποιήσετε κανένα από αυτά τα προϊόντα ή προγράμματα χωρίς να συμβουλευτείτε ειδικό πρώτα. Αυτά τα προϊόντα δεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν, σταματήσουν ή γιατρεύουν κανένα είδος ασθένειας ή αρρώστιας. Sitemap