Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Ιανουάριος. 23, 2010. Όπως και μετά χάπια μεγέθυνσης πέους, ανάμεσα στους επιμυκηντές υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται σαν να είναι όλοι ίδιοι, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Όταν έχει να κάνει με την αξιολόγηση τον επιμυκηντών πέους που υπάρχουν διαθέσιμοι στην αγορά, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν κάποιους πολύ σημαντικούς παράγοντες όπως πιστοποιητικά κατασκευής και ποιότητας, ιατρικές μελέτες διαθέσιμες, εμφάνιση και την άποψη των ουρολόγων και ιατρών.

Με όλες αυτές τις μάρκες στην αγορά σήμερα, μπορεί να είναι δύσκολο να διαλέξετε το καλύτερο προϊών. Δεν υπάρχει όμως λόγος να ανησυχείτε γι αυτό γιατί βασίζουμε τα στοιχεία μας σε έρευνες και εμπειρίες από τους αναγνώστες μας. Θα απλοποιήσουμε αυτό το δύσκολο έργο για εσάς και θα σας δείξουμε το προϊόν που σας ταιριάζει περισσότερο.

Σχεδόν όλοι αυτοί οι επιμυκηντές πέος παρασκευάζονται στην Ευρώπη και θα πρέπει να έχουν το σήμα  CE – ένα σήμα ασφάλειας και ποιότητας που υπάρχει για όλα τα ιατρικά όργανα απο την European Health Authorities. Μην αγοράζετε ποτέ επιμυκηντές που δεν έχουν αυτό το πιστοποιητικό. Οποιοδήποτε από αυτά τα προϊόντα έχει αυτό το πιστοποιητικό ασφαλείας.


*Τις συγκρίσεις αυτές επέβλεψαν οι παρακάτω γιατροί::
Δρ. Σαλγέρο- Αρ. Μητρώου: 22831

Τελικό συμπέρασμα του Epimikinsipeous.com

Gnetics Extender

Gnetics Extender

Σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών, το Gnetics Extender ενσωματώνει πατενταρισμένες τεχνολογικές καινοτομίες που δεν βρίσκονται στους υπόλοιπους επιμηκυντές της αγοράς και που εκτός από τη βελτίωση του σχεδιασμού, επιφέρουν μία πρωτόγνωρη άνεση στο χρήστη, η οποία αυξάνει την αποτελεσματικότητα.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του Gnetics σε σχέση με τους υπόλοιπους επιμηκυντές της αγοράς είναι η πρωτοποριακή και πατενταρισμένη τεχνολογία Ergoturn, η οποία δίνει στη συσκευή τη δυνατότητα περιστροφής κρατώντας σταθερή την πίεση, επιτυγχάνοντας έτσι την αύξηση της εργονομίας και αποφεύγοντας τη λοξοδρόμηση του πέους. Αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική τεχνολογική καινοτομία του Gnetics, γιατί περιέχει ακόμη.

  • Ρολόι/Ενσωματωμένο πολυχρηστικό χρονόμετρο
  • Πολυχρηστικό κούμπομα από σιλικόνη
  • Μοντέρνο και πολυχρηστικό σχεδιασμό
  • Απλοποιημένες μπάρες, πιο σίγουρες και ανθεκτικές

Επίσης έχει το σήμα CE και είναι καταγεγραμμένο στην ΕΕ, κατηγοριοποιημένο από τις υγειονομικές αρχές ως ιατρική συσκευή τύπου Ι. Έχουν γίνει πλήρεις επιστημονικές έρευνες και είναι ευρέως εγγυημένο και συστημένο από γιατρούς εξειδικευμένους στους τομείς της ουρολογίας και της σεξολογίας. Εκτός αυτού προσφέρει την εγγύηση της επιστροφής σε 3 μήνες και χαρίζει 3 εκπληκτικά δωρεάν μπόνους: ένα πλήρες πρόγραμμα ασκήσεων επιμήκυνσης πέους, ένα κουτί φυτικών χαπιών για επιμήκυνση και έναν οδηγό με κόλπα και συμβουλές για να κρατήσεις το πέος σου σε καλή κατάσταση όσον αφορά τις στήσεις, εκσπερματώσεις, κτλ.

Χαρις στα προαναφερθέντα το Gnetics είναι, χωρίς περιθόριο λάθους, ο καλύτερος επιμηκυντής αυτής της λίστας και της αγοράς αυτή τη στιγμή.

Εγγυούνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος:

Jes Extender

JesExtenderΤο Jes Extender είναι επίσης κατηγοριοποιημένο ως ιατρική συσκευή τύπου Ι. Έχει βεβαιώσεις ποιότητας και επιστημονικές έρευνες πλήρεις και λεπτομερείς. Επίσης, είναι εγγυημένο από γιατρούς και στη σελίδα πώλησης του, σου χαρίζουν ένα πρόγραμμα επιμήκυνσης πέους που μαζί με τη θεραπεία με τη συσκευή κάνει τα αποτελέσματα πιο γρήγορα.

Δεν έχει τόσες τεχνολογικές καινοτομίες όσο το προηγούμενο αλλά είναι ένας ακόμη από τους μεγάλους επιμηκυντές που μπορεί να προσφέρει η αγορά σήμερα.

Phallosan

Παλαιότερα γνωστό ως Penis Plus +, αυτή η συσκευή για τη μεγέθυνση του πέους έχει ένα διαφορετικό σύστημα από τις προηγούμενες, καθώς πρόκειται για έναν ρυθμιζόμενο ελαστικό ιμάντα με μια σειρά από προφυλακτικά με σύστημα κενού, αν και όπως συμβαίνει με το Gnetics και το Jes Extender, βασίζεται στην αρχή της έλξης ή του σταθερού τεντώματος.

Παρόλο που δεν συνιστάται ιατρικώς, έχει ωστόσο υπαχθεί σε κλινική μελέτη πραγματοποιημένη σε μια γερμανική ουρολογική κλινική. Το Phallosan είναι επίσης κατηγοριοποιημένο ως ιατρικό προϊόν τύπου 1, σύμφωνα με τις υγειονομικές ευρωπαϊκές αρχές και έχει το σήμα CE. Ωστόσο, δεν είναι εγγυημένο από ειδικούς στον τομέα ούτε ενσωματώνει τις τεχνολογικές καινοτομίες του Gnetics, στοιχεία που πάντα παρέχουν κύρος και αξιοπιστία σε τέτοιου είδους συσκευές.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Epimikinsipeous.com

Με λίγα λόγια, το Epimikinsipeous.comαξιολογεί ότι ο καλύτερος επιμηκυντής από αυτούς που κυκλοφορούν στην αγορά είναι ο GneticsExtender, και επιπλέον με μεγάλη διαφορά, αφού είναι ο πιο αποτελεσματικός και ο πιο ολοκληρωμένος σε όλους τους τομείς όπως αποδείχθηκε από τις συγκρίσεις. Είναι συσκευή τύπου 1 , έχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, και βρίσκεται στους πιο υποσχόμενους της αγοράς, η σελίδα του είναι πολύ ενημερωμένη, ακριβής και ενημερωτική, περιέχει επιστημονικές μελέτες και έχει αξιολογηθεί από ειδικούς ιατρούς με κύρος (Dr. Jørn Ege Siana, Σκανδιναβική Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Κοπεγχάγη) , επιπλέον του ότι , σίγουρα, έχει την ιατρική κάλυψη της εταιρίας που το δημιούργησε, της Danish Medicines Agency, που η φήμη της στον τομέα είναι ασυναγώνιστη. Για όλους αυτούς τους λόγους δημοσιεύεται πολύ συχνά στον τύπο και πωλείται σε πολλές ουρολογικές κλινικές σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία του δεν έχει ανταγωνιστές σε αυτόν τον τομέα.

Λειτουργούν πραγματικά?

Ναι. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες πελατών, επιστημονικές μελέτες και τεστ που κάνουν αυτό το προϊόν αξιόπιστο. Έχουμε συμπεράνει ότι οι επιμυκηντές μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε όχι μόνο το μήκος αλλά και το πάχος του πέους σας, αν το χρησιμοποιείστε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Οι επιμυκηντές είναι ασφαλείς ή θα προκαλέσουν ζημιά στο πέος μου?

Οι επιμυκηντές είναι ασφαλείς. Για να βεβαιωθείτε, οι επιμυκηντές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και ποιότητας θα πρέπει να έχουν το σήμα CE (Community Europe) και να είναι εγγεγραμμένες στο Υπουργείο Υγείας. Είναι προτιμότερο να διαλέξετε προϊόντα που προσφέρουν εγγύηση  ISO.

 

Oι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για να ενημερώσει τους αναγνώστες μας για τις περιποιήσεις και νέα για το πέος. Με κανένα τρόπο οι πληροφορίες αυτές παριστάνουν να είναι συμβουλές μεταξύ ιατρού και ασθενή. Η  epimikinsipeous.com δεν είναι υπεύθυνη για ζημιές που προκαλούνται από την χρήση οποιασδήποτε θεραπείας, ούτε πληροφορίες από αυτήν την ιστοσελίδα χωρίς υπόβλεψη ιατρού ή ειδικού. Αν υποπτεύεστε ότι έχετε κάποιο είδους ιατρικό πρόβλημα όπως καρδία, υψηλή πίεση η άλλη αρρώστια ή ασθένεια, μην χρησιμοποιήσετε κανένα από αυτά τα προϊόντα ή προγράμματα χωρίς να συμβουλευτείτε ειδικό πρώτα. Αυτά τα προϊόντα δεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν, σταματήσουν ή γιατρεύουν κανένα είδος ασθένειας ή αρρώστιας. Sitemap